۷ پاسخ

ان تی احتمالی میگه البته میگن دکتر شاکری درست جنسیت رو میگه اگه تهرانی و واست خیلی مهمه زود متوجه بشی برو اونجا ! من که تو ان تی بهم گفتن مشخص نیست انومالی جنسیت رو گفت ...

برامن۱۲هفته گفت پسره و۱۸هفته هم گفت پسره

سلام برا من ان تی گفت به احتمال زیاد پسره وآنومالی هم گفت صددرصد پسره بستگی به جایی که میری داره دکترش کاربلد باشه ودستگاه سونو هم قدیمی نباشه

بعضی ها احتمالی میگن عزیزم ولی بعضی وقتاهم نمیگن

سلام نه عزيزم همش احتماله

شاید احتمالی بگه ولی دقیق نیست همون ۱۸ هفته دقیقه

احتمالی میگه ولی بیشتر درسته