۴ پاسخ

شکمش رو در جهت عقربه های ساعت با روغن زیتون ماساژ بده .انجیر خییییلی خوبه من تاثیرش رو دیدم .از وسط نصف کن تو آب ولرم بذار شب تا صبح بمونه بعد صبح بده ابش رو بخوره

سلام گلم نبات بهش نده موز فعلا نده اگه میدی با کره نرمش کن.کره یا روغن زیتون تو همه وعده هاش بریز یه قاشق مربا خوری

ببین غذای که میدی باعثش میشه مثلا هروقت پلو بدم سفت میشه ولی سوپ بدم که توش کره ریخته باشم نرمه

سلام خانمی اول بگو شیرخودت رو میخوره یا شیرخشکی هست ؟؟تا راهنماییت کنیم
شربت انجیر توی خونه داری؟،حتما بهش بده
موز بهش بده اما موز از این رسیده ها که لک دارن و حالت لهیدگی دارن نه موز سفت

۷تاانجیرخشک بریز توی یه لیوان آب و چندقاشق روغن زیتون قاطی کن درشو بذار از شب تاصبح بمونه بعد همشو میکس کن
بهش صبح زمانیکه هنوز صبحانه نخورده معدش خالیه بده بخوره

بعنوان میان وعده بهش بیسکویت ساقه طلایی توی آبجوش حل کن با یه قاشق غذاخوری سرپر کره حل کن توش بهش بده

پاهاشو حالا دوچرخه بزن

مقعدشو چرب کن و اضافه کردن روغن زیتون و کره توغذاهاش فراموشت نشه

غذاهای نشاسته ای فعلا بهش نده
مثل ماکارونی و برنج و نون و ،،،،،