۵ پاسخ

عزیزم هرکسی ژنتیکش یه طوریه نگران نباش یکی شکمش خیلی بزرگ میشه یکی نه منم اصلا شکم ندارم صاف صاف اگه وزن نی نی خوبه که دیگه جای نگرانی نیست که خوشحالم باش تازه زیاد پوستت کش نمیاد وترک نمیخوره

مهم وزن بچه اس که نرمال باشه.منم ندارم.مامانم موقع زایمان که رفته بود همسایمون میگفت واسه چی اومدی مگه حامله ای!اینقدر شکمش کوچیک بوده.تازه داداشم ۳۵۰۰ بوده 😉

عزیزم چرا نگرانی؟وقتی سونو گفته مشکلی نداری و بچه خوب رشد کرده که نگرانی نداره،هرکسی تو حاملگی شکمش یه جورربزرگ میشه

سلام عزیزم فرم بدن هرکسی یه مدله... مهم اینه بچه مشکلی نداره.. نگران نباش خیلیا بچه پهلوهاشونه

مامان من اصلا هیچ وزنی اضاف نکرد تو بارداریش بعدم روز قبل از زایمان یکی از فامیلا دیدش متوجه نشد بارداره وقتی شنبد مامانم فارغ شده باورش نمیشد انوقت داداشم ۵/۸۰۰وزنش بود !!!تازه مامانم شاغل هم بود!!!
الان منم دقیقا همین مدلیم !هیچ کس متوجه بارداریم نمیشه تا خودم نگم!!!تو‌انومالی هم نرمال بود شکر خدا