۱۳ پاسخ

من نمیدونم چرا همه چیزایی که بهشون مربوط نیست نظر میدن آخه انتخاب اسم برای بچه کس دیکه چه ربطی به مادر شوهر داره که نذر کرده الان شما رو هم تو استرس انداخته خودتم دو دل شدی
در کل امیر علی اسم قشنگیه مهم اینکه خودت دوست داشته باشی

مادرشوهرت برا بچه خودش باید نذر میکرده نه که از بچه تو مایه بزاره.‌شماهم اسمی ک ب دلت ننشسته دو چرا لا قران گزاشتی.

قشنگ عزیزم ولی مهم اینه دوس داشته باشی هراسمی دوسداری بزار

امیرعلی خیلی اسم قشنگیه ولی واقعا اگه شعورداشته باشن نباید دخالت کنن من سردختراولم سربسته جواب مادرشوهرم و دادم البته خداروشکرازقبل باهمسرم به نتیجه رسیدم که باران بزاریم بعد دوست مادرشوهرم گفت اسم انتخاب کردین تامن جواب بدم نادرسوهرم گفت حالامونده ماهم نظر بدیم منم گفتم به نتیجه رسیدیم میخوایم باران بزارین دیگه خفه شد اخه یعنی چی اینکارامن ازمادرخودم نظر نمیگیرم حالامادرسوهرم بخواد نظر بده مگه برای خواهرشوهرم و کسی دخالت کرد که مال بچه پسرسون و کرم میریزن. ولی امیرعلی خیلی شیک و باکلاس و قسنگ هست وازمدنمیافته

عزیزم امیر علی اسم خیلی قشنگیه ایشالله که عاقبتش بخیر بشه و شانس دار باشه

بنطر من قشنگترین تلفظ رو توی اسامی پسرونه داره و اسم قشنگیه ،ولی منم ب این درد دچارم که بعد کلی گشتن دنبال اسم اسمی ب دلم نشسته الانم مجبوری که فقط ی اسم گداشته باشیم میخوام بدارم دلسا وگرنه هیچ اسمی ب دلم نیست

وای امیرعلی که خیلی خوبه من از زمان مجردی میگفتم اگه یه روز پسردار شدم اسمشو امیرعلی میزارم

عزیزم همین که دنیابیات ودوبارصداش کنی چنان به دلت می شینه که انگارقشنگترازاین اسم تاحالانشنیدی،،، واقعا اسم قشنگی دیگه چی بهترازاسم امام علی بایدخیلی خوشحال باشی که نی نیت لیاقت داشتن همچین اسمی راپیداکرده که ازلای قرآن هم براش تأییدشده خوشبحالت

عزیزم تا نیاد بغل ادم به دل نمیشینه من دلارام گذاشتم با اینکه فرشش و روتختی و رو همه چیزش دادم اسمشو هک کردن ولی یه وقتها باز میگم نکنه کم تحقیق کردم راجه به اسم بعد یهو یادم میاد دیگ کار از کار گذشته همه چیشو با اسمش سفارش دادم

به به خیلی ام عالیه مبارکش باشع خدا حفظش کنه ان شاءالله ک قدمش مبارک باشه

اسم امیر علی ک خیلی قشنگه عزیزم چرا به دلت نمیشینه سعی کن از اعماق وجودت دوسش داشته باشی چون اسم پسر کوچولوته همینقدر ک خودشو دوست داری اسمشم دوست داشته باش و اینکه واقعا هم اسم قشنگیه😍😍😍

خب بغیر از این چی دوست داری که بذاری
همونو بذار
یه عمر خودتو تو حسرت چیز دیگه نذار

قشنگه که اسم پسر منم هست.ولی یکم زیاد همه گذاشتن