۳ پاسخ

عزیزم این تجربه منه من از پیج سورنا فود انواع سویق و پودینگ و مکمل مخصوص برای پسرم گرفتم واقعا تازه و عالیه محصولات کارخونه ای مواد نگهدارنده داره و نمیدونیم چطور تولید میشن ولی اینجا ن همیشه فیلمش و انلاین میذارن من از ۶ ماهگی پسرم ازشون خرید میکنم خیلی تاثیر داشته
کوچولوت ک غذا دوس نداره امتحان کردی غذاهاش رقیق دوس داره یا غلیظ توش یوقتایی کره بریز یا روغن زیتون بریز یا دو قطره آبلیمو طبیعی بریز مواد غذاهاش و عوض کن شاید میلش برگشت

سرلاک حریره بادام گندم و تکه های خرما

گندم و خرما،گندم وموز