۱۲ پاسخ

اینجوری بستمشون

سلام عزيزم من تمام درهاي كابيت رو در آوردم و دراي كمدو قفل كردم

سلام میتونی از قفل کودک استفاده کنی.

من دستگیره هاشو باز کردم و نخ کاموا انداختم

من ک هیچ کاری نکردم

من تمام دستکیره ها رو باز کردم هیچ جوره نتونستم جلوشو بگیرم ولی الان دیگه کاری نداره

سلام با پلاستیک فریزر در کابینت رو ببند

سلام عزیزم اگه میشه ورودی اشپزخونتونو باوسایل ببندین که اصلانیاد منکه میزناهارخوریمو گذاشتم ورودی خونه که سمت درخونه واشپزخونه نره درسته خونه بهم ریخته شده واز شکل دراومده اما برام مهم نیست مهم دخترمه که خیالم راحته دیگه اون سمت نمیره

من اول اومدم قفل کابینت کودک گرفتم اما به درد نخورد چسپاش زود جدا میشد دیگه بعضیاشون رو با کش موهام بستم که راحت بتونم باز کنم الان پیش دختر تواخیدم بعد عکسشو میفرستم

کمدا و‌دراورو چسب پهن زدم
دراورو از بغل کمدم از وسط
با نایلون یا پارچه ام میتونی دستگیره هارو به هم گره بزنی خلاص

من دوتا پشتی گذاشتم دیگه نمیتونه بره آشپزخونه راحت شدم

سلام من ک کش بستم