۱۲ پاسخ

عزیزم فدات شم اینبار ببرش دکتر انشالله چیزی نمیشه ولی یادت بمونه هیچ موقع بچه بی زبون رو با کسی تنها نزار هیج وقت هزار بلا میارن سرش توام نمیفهمی

شاید دستش از جا دراومده

ببرش دکتر خب عزیزم، برا این موضوع بجز دکتر کسی نمیتونه کمک کنه شاید جاییش آسیب دیده خدایی نکرده، کی بودن اون دوتا بچه که پسرتو باهاشون تنها گذاشتی؟😶انشاءالله که چیزیش نشده باشه ولی ببرش دکتر مامانا اینجا کاری ازشون برنمیاد گلم چون نمیدونن مشکل چیه که کمکت کنن

چه طور جرات کردین تنهاش گذاشتین ...حتما ببر نشون دکتر بده اگه هنوز گریه اش ادامه داره ونمیتونه حرکت کنه ...حتما کاریش کردن یا دستش رو کشیدن

اخه با دوتا بچه شاید دستش خدایی نکرده در رفته بد بغلش کردن

دستش تکون بده ببین گریه میکنه حتما ببرش دکتر شاید کشیدن دستشو 😳

خوب ببرش دکتر عزیزم دستش بگیر ببین گریه میکنه یا نه

نباید با بچه تنهاش میزاشتی

عزیزم ببر بیمارستان شاید آسیب دیده

وا یعنی چی نمیتونه

اخه چرا با بچه ها تنهاش میزاری

برو سراغشون بگو چیکارش کردین بچه ها دختر بودن یا پسر