۵ پاسخ

از ساعت ده باهاش بازی کنه بخندونش و بزار خسته بشه صدای تلویزیون و برقارو کم کن عادت میکنه

قبل از اون وقتی ک میخوای بخوابونی خونه رو کم نورتر و کم صداتر کن بزار متوجه بشه ک وقته خوابه، براش روتین قبل خواب درست کن و اجرا کن، حدود نیم ساعت قبل خوابم بازی های هیجانی باهاش انجام نده تا میزان هشیاریش کمتر بشه و بهتر بتونه بخوابه

عزیزم یه هفته ساعت ۱۰ باهاش حسابی بازی کن و خسته خستش کن
بعدش چراغ ها رو خاموش کن ببوسش شب بخیر بهش بگو شیرش بده خواب میره
فقط یه هفته باید سر ساعت همین کار رو بکنی تا عادت کنه
اولم خوب خستش کن با بازی کردن باهاش

خوابشون هنوز تنظیم نشده پسر منم همینطور بود تا ۲ بیدار بود تازه یه ۱۰ روزه بهتر شده ۱۱ونیم میخابه

شب ک میشه برق و خاموش کن سر صدارو کمتر کن یکم خستش کن باهاش بازی کن رو پاهاش نگهش دار تا خسته بسه بخوابه