۵ پاسخ

من از ۳۱ هفتگی سفالیک بود و توی سو شش هفتگی هم ادان میگن سرش خیلی اومده پایین ،قراره سه شنبه برم سزارین چون طبیعی نمیخوام

سلام من ۳۴هفته رفتم واسه وزن و موقعیت جنین بچم سفالیک بود یعنی سرش پایین بود واسه زایمان طبیعی
بعدم ۳۸هفته رفتم معاینه لگن پیش ماما گفت سرش اومده تو لگن و دو درجه رحمت باز شده

من امروز رفتم ۳۶هفتم دکتر وضعیت و رشد جنین و نوشته بود که وضعیتش سفالیک بود یعنی سربچه پایینه و موقعیت خوبیه برا طبیعی . دکترتون مینویسه خودش برا سونو .تا ۳۷ هفته فکرکنم دیگه وضعیتش اگه بخواد حرکت کنه میکنه دیگه بعدش سونو نداریم

از هفته ۲۸ ب بعد بچه میچرخه سفالیک میشه هر هفته ای برین مشخص میشه ک چجوریه ولی آخرین سونو هفته ۳۶ ایناس که بعدم لگنت معاینه میکنن

هفته ۳۶ ۳۷ فکر کنم میفرستن سونو ببینن چ وضعیه و بعدش معاینه لگن دیگ