۴ پاسخ

اینکه اشتباه کنن دکترا شاید ک اونم خیلی کمه ولی اینکه تغییر کنه مگه میشه🤔🤐🙄

اگه تو شکم دکتر باشه که عمل کنه جنسیت تغییر بده ممکن
مگه جنسیت تغییر میکنه
گاهی ممکن به دلیل قدیمی بودن دستگاه مهارت پایین دکتر جنسیت اشتباه تشخیص داده بشه اونم الان خیلی بعید چون تمام دستگاها پیشرفته شدن

فکر نکنم اینطور چیزی باشه الان ان تی هم که حدس میزنن اکثرا دقیق در میاد چون دستگاه های سونو پیشرفته شدن البته که باید جای معتبر رفت

فکر نمیکنم‌عزیزم‌ از ۱۷ هفته به بعد جنسیت مشخصه من که حالت بریج کامل بود جنسیت و گفتن