۱۱ پاسخ

بدنبال رشد موهای دخترت نباش درعوضش با احترام اما قاطعیت بهشون بگو دیگه این حرفو به دخترت نزنن و افکار بد و به ذهنت راه نده و برات مهم نباش مهم اینه مادر بادخترش کیف کنه

اصلا اهمیت نده منم همیشه به پسرم میگن کچل خودمم بهش میگم کچل من ولی همیشه میگم تنش سالم باشه... مهم سلامتیه خدا همه نی نی ها رو حفظ کنه

بهترین راه اینه یه گوشتو در کنی یه گوشتو دروازه دختر خواهر من بچه بود همینجوری بود الان انقدر ماشالا موهاش پرپشته دست آدم درد میاد شونه کردنی.
به پس منم میگن سیاه منم میگم هرچی باشه من عاشقشم

دختر منم همینجوریه،خب بگن کچلن دیگه!بزار بزرگ بشه موهاشو میبندی کیفشو میکنی.هرکی هرچیم میخواد بگه!

دختر من مو داره ولی قیافش شبیه پسراس😂😂

پسر منم همینجوری بود بم گفتن روغن بزن ولی زیاد تا حدی ک انگار خیسه گفتن همیشه بزن من فقط شبا موقعی ک خابش میبرد میزدم اونم هر شب نمیزدم یادم میرفت ماشاالله ی هفته موهاش دراومد

عزیزم اول باید ما مامان ها تغییر کنیم تا بتونیم بچه های موفقی بسازیم باید به دخترت یه روز یاد بدی هر جوری که هست خودشو دوست داشته باشه و اصلا واسه حرف کسی نه ناراحت بشه نه خودشو تغییر بده و واسه اینکه دخترت یاد بگیره تو باید مانان قوی باشی که اصلا اهمیت ندی بچه است دیگه حالا کم مو یادپر مو چه فرقی داره؟خداروشکر سالمه حرف مردم هم که تمومی نداره

عزیزجانم
من راهکارم مصرف سویقه
یعنی هرچی بگم کم‌گفتم از خواصش
سویق برنج برای افزایش و‌تقویت و رشد مو خیلی مفیده
از این‌پیج بگیرین معتبره من همیشه میگیرم بسیار تازه و بهداشتی هست محصولاتش @savigh_niniomamani

مانلی منم همینطوره البته من خودم بچه بودم مثل مانلی مو نداشتم الان همه پر بودن موهای من می‌خوام😂😂 به حرف بقیه اهمیت نده مهم خودتی و بچه ات

سلام ب مرور رشد میکنه خودش
دختر من ماشالا موها سرش پر
ولی تو لباسهاش و بالش مو هست
همه میگن میریزه دوباره رشد میکنه

هر کی هر چی میگه بگه خانواده شوهر جان همه همینن اگه بازم مو داشت میگفتن اه این چقدر مو داره.
اصل شادی و عشق خودتو بچتو عشقه بقیه افراد بیخودن.دخترمنم مو نداره وقتی میگن کچله میگم شکر خدا که بچم سالمه و مشکلی نداره موهاشم درمیاد عجله ای ندارم.