۳ پاسخ

من تو هفته شما دقیقا با همین علائم زایمان کردم،ولی انقباض داشتم من

در مورد درد های کرامپی یا پریودی هم خب باید فاصله انقباضات رو ببینید یا اینکه اگر با استراحت آروم میشن اوکیه ولی حتما باید این هفته که میرید دکتر بهشون بگید شاید پرولوتون یا آمپول ریه بدید. ولی در کل نگران نباشید زیاد چون استرس برای بند ناف و اکسیژن رسانی ضرر داره.

عزیزم در مورد بند ناف رو حرکات بچه باید دقت کنید که اگر تو 1 ساعت حداقل 4 تا حرکت داره خیالتون از بابتش راحت باشه.