۳ پاسخ

خوب همون ۸ ساعتی بده بهش عزیزم

سلام عزیزم اینکارو نکن احتیاط کن سر وقت بهش بده..هروقت هم بی قراری داره شکمشو چرب کن یواش ب جهت عقربه ها ساعت ماساژ بده کمرشو هم همیطور .یا بغلش کن تابش بده .ببین صدای جارو برقی یا سشوار آرومش میکنه یا ن...ولی شربت هارو سر وقت درست بدع..گریپ میکسچر یکم حالت خواب آوری داره

ببین عزیزم ازالان به شربت ودارو عادتتش نده
اروغ شو بگیر
پسرمنم اوایل دل دردداشت اروغش زیاد بود نفخ میکرد وقتی خیلیییی شدید بود شربت میدادم وتمام
بقیه مواقع بلندمیشدم میگردونم اروغ هاشو میگرفتم راحت میشد وراحت میخوابید