۳ پاسخ

سلام عزیزم سفته براش آبکی تر براش درست کن یا خودت فرنی درست میکنی توش کره بنداز

سلام منم دخترم اینجور شد خیلی راه هارو امتحان کردم پدی لاکت دادم یه مقدار وازلین بچه براش شیاف کردم با گوش پاکن خداروشکر خوب شد
اگه فرنی دادی یه مقدار کره پاستوریزه بزن توش برا یبوست خوبه

خاکشیر و بارهنگ بده بهش..... گل ختمی هم خوبه دم بندازی براش..... و اگ خیلی اذیت میشه ی گوش پاکن با روغن زیتون چرب کن بکن تو پشتش تا ی کم راهش باز بشه بیاد.... من ی هفته ای درگیر یبوست شدید دخترم بودم تا انقد بارهنگ و خاکشیر دادم ک امروز شکمش کار کرد بدون دستکاری....