۵ پاسخ

من زایمانم طبیعی بود خب مسلما سخته درد داره یه جون داره از جون دیگه خارج میشه ولی بعدش خیلی راحت میشی فقط باید نفس عمیق بکشید خیلی

سلام عزیزم بنظرم حتما کلاسای زایمان رو شرکت کن تکنیکهای تنفس رو یاد بگیرین خیلی کمکتون میکنه و ورزش هاتون رو شروع کنید اصلا استرس نداشته باشید زایمان طبیعی خیلی خوبه و زود خوب میشید بعدش

من کیسه ابم پاره شد جیغ نزنی نفس عمیق بکشی خوبه ولی خب حیغ و داد همه میکنن من 4ساعت درد شدید داشتم کلا زایمانم 6ساعا طول کشید البته با امپول فشار

من زایمان طبیعی داشتم واقعا خیلی خوب بود راضی بودم فقط پیاده روی و تحرک زیاد داشتم بعد سه روز کلا رختخواب جمع کردم وکارامو خودم ب راحتی انجام دادم

وااای دقیقااا سوال منن هست؟؟
ممنون میشم با تجربه ها ج بدن
🙏🙏