۱۰ پاسخ

سلام خانومی فک کنم کمه، من ب پسرم از بعد واکسن۶ ماهگیش سویق کودک دادم، نزدیک ۲ کیلو وزن گرفته

۶ کیلو بایدباشه

سلام یعنی ما مادرها باید دق مرگ بشیم سر وزن گرفتن بچه ها. منم مشکل شمارودارم😥

سلام عزیزم من البته چهارماهگیش انقدبود البته من دخترم رفلاکس داره.اگه رفلاکسی چیزی ندارن دخترتون من سویق گندمو خ شنیدم برای وزن دهی بچه ها خوبه.البته ۵ماهش بیشتر باشه

من سه شیره میدم با فرنی رشدش خوب شد

از شیر کمکی استفاده کنید یه مدت،چون بچه تو ۳ ماه اول باید هر ماه ۹۰۰ گرم اضافه کنه،اگر وزن تولدش هم ۳ کیلو باشه میشه ۵۷۰۰،اما برا نوزاد ۵ ماهه این وزن کمه

ببخشید دختر من۶۴۰۰ بود اشتباه نوشتم

عزیزم شروع کن غذاهای کمکی بهش بده

دختر من پنج ماه ۵۴۰۰ بود وزن تولدم ۳۳۵۰

وزن اولش چند بوده