۵ پاسخ

واکسن نزده؟ بعضی بچه ها تو چهارماهگی دندون در میارن میتونه باشه

دماش چنده که میکی تب داره ؟ میتونه واسه دندون باشه ولی تب اگه دمای بدن روی ۳۷،۸ بود ببر دکتر در ضمن صبح از آزمایشگاه ظرف مدفوع و ادرار بگیر آزمایش این دو تارم بده محض محکم کاری چون دکتر هم بری همین کارو میکنه ، ولی احتمال دندون هم زیاد ببین لثه پایین متورم نشده باشه

زوده واسه دندون چها ماهگی به نظرم

ببرش دکتر حتما
چون به نظر من زوده واسه دندون

ن عزیزم زود نیس دختر من ۲۵روزی میشد علائمشو داشت. چندروزی هم هست ژل لثه ک میزنم دستم ب ی چیز سفت وتیز میخوره ولی با چشم نمیبینم