۶ پاسخ

اتفاقا خوبه که بیدار نمیشه
خوابش تنظیم شده دیگه
قبل خواب بذار خوب شیر بخوره تا صبح بخوابه واسه خودش اصلا نگران نباش
دختر من که دو ماهشه فقط یه بار شب بیدار میشه

نه عزیزم‌منم پسرم اینجوری بود دکترگفت بعداز۳ماه هروقت گشنه شه خودش بیدارمیشه

اصلا نگرانش نباش. همین روال ادامه بده تا شب بخوابه روز بیدار باشه.

پسرمن ک همچنان هر ی ساعت میخوره

بچه ها از سه ماهگی به بعد اینجوری میشن.بذار بخوابه.دختر من 3شب میخوابه تا 9صبح بیدار نمیشه

نه عزیزم،لازم نیست بیدارش کنی،هروقت گرسنه بشه بیدار میشه.پسر من که از اول اینجوری بود ماه اول بیدارش میکردم بعد دکتر بهم گفت اشتباه میکنی،گفت فقط هفته اول قند ممکنه بیوفته بعدش مشکلی نیست،