۲ پاسخ

گلم توفرنی یه قاشق چایخوری شکر بزن سوپشم فقط برنج ایرانی باشه واینکه اول اونو بپز درحدله شدن باشه بده اگه حساسیت نکردش بده بعدش سیب زمینی بده ابپز تا 3 روز وایسا حساسیت نکرد بده بعدشم هویج آب پز هرکدومو جدا بده وسه روزم وایسا بعد باهم درست کن ینی برنجو بزار فقط یه قل زدش سیب زمینی وهویج واضافه کن اصلا نمک به هیچی نزنی

فقط برنج ک هویج و آب و کره و یکم ماهیچه بریز بعد چند بار سوپ‌خوردن پیاز اضافه کن و ماش و گندم و .....