۳ پاسخ

هیچی عزیزم هفته 9 برو برای تشکیل قلب جنین، برو دکتر برات آزمایشات لازمو بنویسه، مواد غذایی مقوی استفاده کن، اصلا هم کار سنگین نکن تا سه ماه اول، استرسم از خودت دورکن

به پزشک مراجعه کنید تا چکاپ بشید ویتامین کلسیم فولیک اسید بهتون بده

عزیزم فولیک اسید بخور شبا همین با غذای مقوی ان شاالله ۸ هفته هم برو سونو برای قلب نینی ، بهتر یه چند هفته استرس نکشیدی 🙃😉