۵ پاسخ

اول بگم که هیییچ ربطی به جنسیتش نداره
بعدشم هفته ۲۰ خیلی زوده برای حرکات منظم
الان کوچولوعه اگه بچرخه یه طرف دیگه دیگه حرکاتشو متوجه نمیشی

سلام عزیزم مشکلی نداره منم همینجوری ام هر دوروز گاهی وقتا تکون میخوره

عزیزم تو هفته های شما حتی ممکنه چند روز تکون های بچه رو حس نکنی و کاملا طبیعیه چون بچه هنوز خیلی کوچولوئه، ربطی هم ب جنسیت نداره چ پسر چ دختر ممکنه این اتفاق برای مادراشون پیش بیاد

عزیزم اصلا نگران نباش ، احتمالا زیاد ورجه وورجه کرده خسته شده یه گوشه ای براخودش نشسته ، چیزای شیرین بوخور جانم

منم همینجوری ام۲۰هفتم ولی ازپریروزنفهمیدم ولی تویروززیادمیفهمم