۵ پاسخ

مامان عزیز این دردای ناگهانی بخاطر کشیدگی عضلات ورباطها توی حاملگی هستش که بیشتر اوقات با تغییر وضعیت بهتر میشه وجای نگرانی نداره

منم اینجوری شدم یکی دوبار

وای دقیقا منم چند بار اینطور شدم یهو از درد پهلو جیغ کشیدم علتش را نمیدونم

عزیزم ، گاهی ماهیچه های شکمی منقبض میشه واین دردها بوجود میاد ، اینطور مواقع خوبه پهلوهات رو گرم نگه داری ، یه حموم اب گرم هم چاره سازه

من موقعه ای که دراز کشیده بودم خواستم بلند بشم انگار ی چیزی توی پهلو سمت راستم‌ فورو رفت خیلی دردم گرفت بعد باز دراز کشیدم بهترشد.دکترم گفت بخاطر اینه بچت سرش زیر معدته