۶ پاسخ

دکتر بمن پنتو پرازول ۲۰ داد.خیلی خوب بود.بادمجان و غذاهای سرد و سرخکرده کمتر استفاده کن

سعی کن سرخ کردنی و غذاهای ادویه دار نخوری وعده های غذایی رو بیشتر کن و کم کم بخور بهتر میشی ایشالله

شربت آلومینیوم ام جی عالیه فقط ب داروخانه بگو برای اسید معده باشه

یه کوچولو زنجبیل بریز تو چای بخور. ولی اگ ادامه‌داشته باشه باید دارو بخوری. من ک از ماه اول‌‌گرفتارشم و الانم‌دیگ دارو جواب نمیده

ایناکه طبیعی عزیزمن۲۳هفته ام خیلی اذیتم همش تلخی تو‌گلوم حس میکنم وقتی درازمیکشی زیرسرت بالش بزرگ بزار سرت بالا ترباشه سعی کن بعدغذا اب نخوری

به دکترت بگو بهت امپرازول بده خیلی خوبه