۶ پاسخ

سلام
منم همین مشکلو دارم به خاطر شرایط حال رفت و آمدم خیلی کمه
ولی تو ویزیت ۴ ماهگی دخترم دکتر بهم گفتن که از این سن احساس غریبی می کنن و کاملا طبیعیه

اره عزیزم دختر منم بغل کسی نمیره طبیعیه تو این سن ب ما وابسته ان خونه مادرشوهرم ک میرم خیلی بد عنق میشه همش تو بغل خودمه

سلام عزیزم دقیقامشابه این اتفاق واسه دخترمن هم دوهفته قبل پیش اومدرفتم خونه مادرشوهرم انقدگریه کردک برگشتم خونه البته خونه مامان خودم هم کم میرم ولی اونجاگریه نمیکنه ولی بمحض رفتن ب خونه مادرشوهرم گریه میکنه وناگفته نمونه من جاهای دیگه هم نمیرم ماهی یکی دوبار خونه مامان ومادرشوهرم بمنم مادرشوهرم گفت ازبس بچه اتونمیاری بیرون اینطوری شده یعنی ب این دلیل هست

ای جانم فسقل خانم اجتماعی نیست .نگران نباشید ببرید ولی بغل خودتون نگهش دارید تا کم کم عادی بشه براش پسره منم در اون سن همین طوری بود ولی بهتر شده

بچه منم.همینجوره بخاطر کرونا بیرون نمیرم جایی هم ک میرم اونقدر گریع میکنه مجبورم سریع برگردم خونه

هیییییی خواهر
من مامان نیلا یک همدرد🖐️