۴ پاسخ

الان اگه بخوایم راهنمایی کنیم بعد مامانای دیگه باز سرزنش میکنن که یه رسم شده زود از شیر بگیرن افتخار میکنن ازین حرفا پس بهتره ببری دکتر بامشورت دکتر از شیر بگیریش

من از دوتا فوق تخصص نوزادان و کودکان پرسیدم گفت تا ۱۸ ماهگی از شیر بگیر
منم ۲ روز بعد واکسن ۱۸ ماهگی وقتی دیدم حالش خوب یهو از شیر گرفتم برای سرگرم شدنش انواع مغز و میوه و تنقلات که دوست داشت براش گرفتم

اگر شیر خودتون رو میدید دکترا پیشنهاد میکنن که اگر میتونید تا 24ماه شیر بدید چون برای سیستم ایمنی بدن شیر مادر آنتی بادی داره و خیلی خواص دیگه الان بخاط این ویروس انگلیسی بهتره زمستان و تابستان فصل مناسبی نیست فصل معتدل از شیر بگیرید ینی قبل از تابستان چون شیر مادر به ریه ها کمک میکنه و به روش تدریجی بگیرید بهتره

من تدریجی گرفتم...روزی ۳دفه بعد روزی دودفه بعدم فقط موقع خاب...بعدش کلا تمام فقط دوروز نصف شب ساعت۴ واونوقتا دیگم تمام...صبح خیلی زود بیدارمیشه بهونه میگیره شیر کاکائو یا شیر ساده میدمش میخوره میخابه