۵ پاسخ

هماتومت چقدره خواهر؟منم دارم و همش توخونه خوابیدم

عزیزم وقتی هماتوم داری اصلا نباید بیرون وراه بری وپله وکار سنگین انجام بدی چون هفته تون پایین هست باید خیلی مراقب باشید وکلا استراحت کنی ودر حد اینکه سرویس بهداشتی بری و دوباره استراحتکن تا خدای نکرده اتفاق بدی نیوفته برات دیگ چندماه تحمل کن وجایی نرو تا بسلامتی نی نی بدنیا بیاد بعدکلی فرصت داری.ممکن هماتوم رفع بشه تو بعضیا ممکن هم هست تا اخر زایمان همراهت باشه

بشین سر جات اگ بچتو دوس داری بشین سرجات

خونریزی کردی حتما داره رفع میشه

عزیزم هماتوم بیشتر با استراحت خوب میشه بیرون سعی کن نری .سوار ماشین نشو.پله هم نباید بری