۷ پاسخ

پسر من هم دندون درنیاورده اصلا مشکلی نیس نگران نباش

پسرمن ۸ماه و ۱۶روزشه هنوز هیچ خبری نیس حتی لثه اش بادم نکرده🤪

هنوز دیر نشده ولی اگه حسابداری میکنه شاید همین چند روزا در بیاد

دختر من چند روز قبل ۱۰ ماهگیش دندون درآورد. اول لثه هاش سفید شد بعد چند روز دراومد

تا 13 ماهگی وقت دارن گلم

عزیزم همینطورن چندماه بیقرارن تا در بیاد پسر من تازه یه هفته س درآورده نگران نباش

گلم دکتر پسرم گفت اگه تا نه ماه دندون درنیاورد حتما یه مشکلی داره بیارش من ببینم بعدم اینکه به نظر من وقتی ویتامین بدن وکلسیم بدن کم باشه دیر دندون در میاره، به خاطر بیقراریش ژل بیحسی و ضد درد مخصوص بچه‌ها است از دارو خونه بگیر البته قبلش اگه با یه متخصص مشورت کنی بد نیست لااقل بچه ات کم عذاب می کشه.. یه چیز دیگه اینکه قدیما می گفتند به سر بچه است یکی سر سخته دیر دندون در میاره، یکی سرش نرمه زود دندون در میاره