۵ پاسخ

زایمان زودرس ترسناک نیست فقط طول سرویکس .. عفونت ادرار...عفونت لثه و دندان... فشار خون ...دیابت ... اینا رو چک کن ... ورم شدید تاری دید سرگیجه سردرد شدید اینا همه علائمن حواست بهشون باشه

هیچ کاری 😂 ادا حال بدا رو در نیار.ول کن بابا.فقط تو سونو ها طول سرویکس رو چک کن کم نباشه.سنگین کاری هم نکن.
ب هرچی فکر کنی دور ازجون سرت میاد

عزیزم هیچ ماده غذایی اززایمان زودرس جلوگیری نمیکنه ودرواقع ربطی به تغذیه نداره.عواملی که موثره پایین بودن طول سرویکس...سابقه زایمان زودرس ویه سری مشکلات دیگه هستش

ازهمه چی مهمتر از استرس نگرانی دور باش چون باعث انقباض رحم میشه

استرس هورمونايى ازاد مى كنه كه از همه چيز بدتره. بايد ارامش داشته باشى و به خدا توكل كنى خودش مراقب هممون هست.