۷ پاسخ

سلام عزیزم پسر من اینجوری بود دکتر گفت مشکلی نداره روند طبیعی هست ب خاطر ادرار بچه ک تازه متولد شده ی چیز تولید میشه ک شبیه خون هست ودر واقع خون نیست شبیهشه

سلام اصلا نگران نباید ی هفته تا ده روز طول نیکشه دیگه خود به خود خوب میشه دختر منم همینجوری بود خود به خود خوب شد دکترم هم بردم گفت خودش برطرف میشه مشکلی نداره جای نگرانی نیست

پسر من اینطوری بود
شیر بیشتر بدین
چندتا قاشق هم اب جوشیده ولرم بدین

پسرمن اینجوری بود بردم دکتر گفت چیزی نیست

بچت دختره
طبیعیه
خیالت راحت
ی خون هایی تو پروسه ی زایمان رفته تو واژنش تا تخلیه بشه ی مدت شبیه لکه بینی میبینی تو پوشکش...

بله دختر خواهرم اینطوری بود تا دو سه روز از واژنش خون میومد نمیدونم چرا

بخاطر کم ابیه بدن بچتونه زیاد شیر بدین بهش