۵ پاسخ

عزیزم ترنجبین و شیرخشت دم کن بهش بده خودتم ترنجبین بخور،لیموشیرین،انار هم بخور خودت.جاشو خیلی گرم نکن معتدل نگهش دار اگرم خیلی زرده براش دستگاه بگیر یا اینکه مهتابی بذار بالا سرش با فاصله کم

شیر خودت با شیر زیاد بخوره و دفع کنه به دفعات زیاد خوب میشه
ترنجبین دم کن هم خودت بخور موقع شیر دادن خوبه هم به کوچولو ۱۰ سی سی بده بخوره
لامپ های اتاق رو هم سفید مهتابی کن
ی هفته نهایت ۱۰روز بعد حذف میشه

منم درگيرم
شير خشك ميگن بدي زودتر ميره
من دلم نميخواد شير خشك بدم
زردي جوجه چنده؟

برادختر من دکتر گفت تادوماه طول میکشه سر دوماه خوب شد بالاسرش مهتابی روشن بزار ترنجبین باشیر خشت خودت بخور ازشیرت بره ب بچه هم یه قطره بده

من این‌چندروز درگیرشم بردم‌دکتر گفت باید ببری بیمارستان بستریش کنی ازکرونا ترسیدم دستگاه اوردم خونه ماشالله خیلی بهتر شده