۵ پاسخ

سلام عزیزم مبارکه باروم پوستش بگیر حتما با ارد برنج درست کن فرنی اول با بعد پخت روی حرارت بردار و شیر خودت یا شیر خشک اضافه کن نوش جانش باش

یه قاشق غ خوری ارد برنج تو یه فنجون اب سرد حل کنید بعد رو اجاق بزارید تا حالت خامه ای شه به حالت حباب رسید خاموش کنید بعد داخلش میتونید یه قاشق مربا خوری بادوم اسیاب شده حین پخت اضافه کنید

عزیزم تو همین برنامه گهواره قسمت ابزارها هست طرز تهیه

مبارکه خدا حفظش کنه. عزیزم اول از لعاب برنج شروه کن. یه قاشق برنج رو بشور با یه تکه نبات اندازه نخود بزار بپزه وقتی خوب پخت بریز تو پارچه تمیز فشار بده تا لعابش در بیاد روز اول یه قاشق چای خوری بده اگه حساسیت نشون نداد روزای بعد بیشتر بده. تا چند روز بده بعد بیا تا دستور فرنی بهت بدم😁

من دیشب از دکترش پرسیدم، گفت بادام رنده کن بریز بجوشه بعد صافش کن بده بهش اما از یه قاشق شروع کن، فرنی هم چون پسر من الرژی داره ارد برنج با اب سرد حل میکردم بعد میذاشتم روی شعله یه تیکه نباتم مینداختم وقتی قوام میاد خاموش میکردم سرد که میشد شیر خودم قاطیش میکردم