۸ پاسخ

مارک پوشکشو عوض کن بچه داداش منم به مای بیبی حساسیت داشت مولفیکس بست خوب بود

دخترمن هم اینجوری بود مای بیبیشو عوض کردم سعی میکنم خیلی زود ب زود تعویضش کنم و بشورمش خیبی بهتره

سلام به نظرم مای بیبی شو عوض کن ببین اونا چطورن .. مولفیکس که عالیه اینم امتحان کن .. چون کوچولوتون حساسیت داره هرموقع که پوشاکشو تعویض میکنی یا با پماد ویتامین آ چرب کن یا پودر بچه استفاده کن اینا خیلی کمک میکنن

مولفیکس و کانفی عالیه

دختر منم همینطوره تمام پوشکارو امتحان کردم فقط مولفیکس بهش میسازه

خب یه نمونه پوشاک دیگه بهش بگیر منم دخترم مای بیبی حساسیت داشت مولفیکس گرفتم

چطور متوجه شدی حساسیت داره؟؟

باید چند مدل کای بیبی امتحان کنی ببینی کدوم خوبه براش.
و اینکه شاید تایم زیادی توی مای بیبی هس ک پاش دونه میزنه