۴ پاسخ

سلام، من سه روز استفاده کردم، حواست باشه، دمای اتاق رو متعادل نگه داری، چون دستگاه به حد کافی گرم هست. حتما چشمهاشو با کش مخصوص بپوشونی، پوشک هم داشته باشه. خیلی خیلی مواظب باش آب بدنش کم نشه. دکتر به ما گفت برای جلوگیری از کم شدن آب بدنش بهش قنداب بدید، یه قند کوچیک تو 15 میلی لیتر آب جوشیده ولرم. حتما هر یک ساعت بهش شیر بدی، اگر بیتاب بود و هی سرشو و دست و پاشو تکون داد دستگاه رو برا یک ربع خاموش کن. انشالله خوب میشه.

نگرانی نداره عزیزم . حتما دستگاه استاندارد تهیه کن . و اینکه شیر کافی تو این مدت به نوزادت بده . اگه شیر خودت کافی نیست . حتما از شیر خشک استفاده کن. چون دفع ادرار و مدفوع مهمه . و اینکه مواظب چشماش باش حتما با چشم بند بسته شه . و اینکه زمانی که طاق باز خوابیده اگه بی قراری کرد . دستاشو بگیری اروم میشه و بیتابی نمیکنه. حتما همیشه یکی کنار دستگاه بشینه . حتما یه متخصص اطفال ببینه . چون من خودم نی نی ۱۹ روزه اومده ۱۵ روز پیش مشکل شما رو داشتم . دارو دادیم به دخترم ‌ قرص . قطره بیلی ناستر . و سرم غذایی تحت نظر پزشک که خیلی کمک کرد به کاهش زردی نی نی . و در مورد شیر خشک که گفتم با قطره چکون بهش بدین ‌ چون خود گرسنگی نوزاد و نداشتن دفع ادرار و مدفوع باعث زیاد شدن زردی میشه . این تجربه من بود دوستم امیدوارم برات مفید باشه‌ .

و مورد بعدی استفاده از داروهای گیاهی به شیوه ارگانیک پیشنهاد نمیشه از نظر پزشک ها چون ممکنه الودگی هایی داشته باشه که خدای نکرده باعث اسهال خونی نوزاد باشه و مشکلاتت رو اضافه کن. انشاالله زودتر زردی نی نی پایین بیاد و راحت شی .

من گذاشتم زیر مهتابی خونگی خوب بود..شیر خشت و عرق کاسنی هم خودم خوردم هم ب بچه دادم توی 1هفته زردیش از 12 اومد 7