۱۲ پاسخ

فقط و فقط بذار بمکه،مال من بعد ۴روز اومد،هرچی بیشتر بمکه بیشتر تحریک میشه و زودتر شیر میاد،ولی تا شیر نیومده ناچاری شیر خشک بدی یکم،ولی با سرنگ
سینه تو بذار تو دهنش،سرنگ رو از روی سینه از کنار دهنش فرو کن و کم کم خالی کن،فکر میکنه شیر خودته بیشتر میمکه

عزیزم از روز سوم شیر میاد ولی باید خوب مک بزنه. دوش آبگرم و ماساژ سینه زیر دوش موثره

منم‌مثل شما بودم کم شیر داشتم اخرم هر چی تلاش کزدم بی فایده بود لیدی میل خوردم خوب شد ولی داشتم‌چاق میشدم بستمش به شیر خشک
اتفاقا دکتر بمن گفت با قطره شیر افزا شیر به صورت ابکی تر میشه چون داره به زور شیر میاد
میخام بگم نگران نباش اگرم بچت شیر خشکی شد من الان خیلی راحتو راضیم ولی اگر خیلی برات مهمه فقطو فقط ایدی میل بخور هم شیر افزاس هم مقوی میکنه شیر و چرب

هرچی سینتوبیشتربزاری دهن بچه میک بزنه شیرش خودبخودزیادترمیشه

عزیزم تا نری حمام شیرت نمیاد رفتی حمام سینه ها تو زیر دوش ماساژ بده به سمت نوک سینه شیرش میاد

ببین خانوم سینتو بده دهن بچه از کنار سینت با قطره چکون شیر خشک یا آب قند بده اینکا رو نکنی زردی میگیره کارت چند برابر میشه منم نمی دونستم این کارو بکن تا شیرت بیاد نترس بچه سیر خشکی نمیشه بعدش اگه تونستی بدوش بهش بده

قطره شیر افزا
رازیانه دم کن بخور
چیزای مقوی بخور
شیرتو بدوش
سینتو ماساژ بده

عزیزم طبیعیه دوش آب گرم بگیر شینتو زیر آب ماساژ بده غذای اشی گرم بخور در کنارش هم دک کرده رازیانه بخور تا شیرت بیاد من تا 4 روز شیرم به صورت قطره ای بود خیلی سخت بود اما بده مک بزنه تا هم شیرت بیاد هم سی‌نت نرم بشه

از قطره ی شیر افزا استفاده کنید و تغذیه خیلی تاثیر داره منم همین مشکلو داشتم دو هفتس زایمان کردم ولی مشکلم با قطره حل شد

آبگوشت و آش زیاد بخور

عزیزم اینکارو نکن فعلا شیرت ب صورت آغوزه ..هر روز دوش بگیر چیزای مقوی بخور شیرت بیشتر میشه منم همینطور بودم

سزارین کردی عزیزم