۵ پاسخ

من توی نت خوندم که پارو با روغن زیتون ماساژ بدین سردرد خوب میشه،من ۲ بار انجام دادم حدود ۱۰ دقیقه کل پامو ماساژ دادم خداروشکر بهتر شد،ولی نمیدونم واسه نی نی بده یا نه

من که دو ماه اول مدام سر درد داشتم.سرمو با شال محکم میبستم و یه اتاق تاریک دراز میکشیدم.از اوایل ماه سوم کمتر شد

منم‌سردرد‌وحشتناک‌دارم‌یه جا خوندم گفته بود لیمو رو‌قاچ‌کن بمال به پیشونیت بهتر میشی من یه بار انجام بهتر شدم

سلام.من که قرص استامینوفن ساده میخورم،خوب نمیشه اما آروم تر میشه

وای منم سرم درد میگیره نمدونم چیکار کنم دراز میکشم میخوابم