۸ پاسخ

عزیزم کاملا طبیعیه
نگران نباش من تا پایان ماه چهارم یه گرمم وزن اضافه نکردم خیلی بد بود

آره عزیزم تازه اول راهی برو دکتر بهت دمیترون و ب 6بده بهتر میشی نزار معدت خالی خالی بشه اینطوری بیشتر حالت بد میشه من هنوزم درگیرشم😕

دیگه ویار داری عزیزم‌من تو‌هفته شما یه شب در میون سرم‌میزدم

عاره دیگ اسید معدس طبیعیه

عزیزم از دکترت برای کنترل تهوعت دارو بگیر چون اگر همینجوری ادامه پیدا کنه بدنت کم اب میشه و خوب نیست
سعی کن حجم غذات رو کم کنی تو دفعات زیاد بخوری غذا داغ و بو دار نخوری که تحریک نشی

والا میگن تو بارداری دورازجون بمیری هم طبیعیه بجز خونریزی و درد شدید😫 انشالله ک زودتر خوب شی عزیزم

بله گلم طبیعیه
ب دکترت مراجعه کن قرص برات تجویز میکنه برا استفراغ

اره عزیزم کاملا طبیعیه من الان کم مونده بشم ۶ماه بازم بالا میارم b6 ودمیترون منونجات داد😅