۱۰ پاسخ

بستگی به مهارت پزشک سونو گرافی داره .

به من با احتمال زیاد گفت و درست هم بود.....

احتمالیه انومالی دقیق میگه

والا. بمن احتمالی گف ولی انومالیم همونو گف درس در اومد

عزیزم اگر جای معتبر باشه و کاربلد و دستگاهش خوب باشه درست حدس میزنن، الان دیگه اکثرا درست حدس میزنن خطاش خیلی کمه

سلام . اگه دکتری که رفتی حرفه ای و کار بلد باسه صد درصد بهت میگه. منم بهم ۱۰۰درصد گفت پسر هست . سونو انومالی هم پیش خودش رفتم گفت پسر هست

دقیق نیس گلم انومالی دقیقه..البته اگر بگن پسر درصد درست بودنش بیشتره

کی رفتین شما ؟
معمولا پنجاه پنجاس اگه بهتون گفتن

فک کنم ۲۰درصد
ویه دکتر متخصص میگفت اصن من قبول ندارم که میگن ۸۰درصد دختره یا پسره
فقط سونوی انومالی نشون میده و ان تی یه احتماله که ممکنه تغییر کنه😘😘

به من ۱۰۰درصد درست گفت