۴ پاسخ

عزیزم سعی کن بعد هر وعده غذا که میخوری رازیانه دم کنی یک لیوان با نبات بخوری منکه میخوردم خیلی دل درد دخترم کم بود.بعضی شبها اب حوش با نبات هم بهش میدادم

دختر من که کولیک داشت تادوماه اینجوری بود هرچی هم غذامو رعایت میکردم وانواع قطره ها رو هم دادم فایده نداشت فقط درحد دوقطره به دخترم عرق نعنا یا عرق کلپوره میدادم وخودم هم عرق کلپوره میخوردم بعد هرغذا الانم میخورم صددرصد خوبش نمیکرد ولی خوب بود الانم خداروشکر خوب شده دیگه بهش نمیدم ولی باید دورش بگذره خودش خوب میشه ان شاالله

عزیزم خودت هرچندروز یک بار زیره سبز بجوشون بخور

خب شاید کولیک داره...ب خودش میپیچه? پاهاشو میده ب سمت شکمش دستاشو مشت میکنه رنگش قرمز میشه?