۸ پاسخ

مهم برا تشکیل قلب باید حتما بری

اره من رفتم.. خیلی مهمه. چون نشون میده قلب بچه تشکیل شده یان.. ب نظرم همه سونو ها مهمه و آدم تا میتونه باید همشو انجام بده

سلام همه اینا از حاملگیت عزیزم چون هورمون های بدن تو حاملگی بهم میریزه واسه سونو قلب رفتم خداروشکر شنیدم صدای قلبشو 🥰

بله طبیعیه
حتما برید سونو

طبیعی هس عزیزم منم اینجوری میشدم بخاطر تغییر هورمونهای بدنت هس ...دلی من دیگه خوب شدم مگر اینکه خیلی راه برم شب بخوابم لرز کنم یا گر بگیرم ...

ممنون ازهمه که به موقع جواب دادین

طبیعی عزیزم مشکلی نیست
حتما باید برید برای سونو تشکیل قلب هشت یا نه هفته برید

لرز یا گر اگ شدید نباشه طبیعیه . سنو از ۸ هفته تا ۱۰ هفته میتونی بری