۶ پاسخ

من از دیروزه دارم گل مغربی میخورم پیاده روی هم داشتم امروز انقباض داشتم تا منظم بود ولی هر دو سه ساعت یبار داشتم شما هم گل مغربی رو شروع کن با پیاده روی انشالله که دردات شروع بشه

سلام منم اینطوری بودم دکتر گفت تا42هفته برا زایمان طبیعی بچه اول وقت هس برو ورزش کن
ولی سزارین شدم بهتر بود برام
بسپار بخدا هرطور صلاحت همون شه

خیلی راه برو و ورزش کن بزار رحمت باز شه اگه طبیعی میخای

عزیزم منم نه روزه در پایان ۳۹ هفته زایمان کردم خیلی نگران بودم پزشکم گفت تا ۴۲ هفته بهت وقت میدم اگه زایمان نکردی مجبورم سزارینت کنم که دیگه انقد راه رفتم و ورزش کردم تا بچه آمد پایین و دهانه رحم باز شد

سلام من اینجوری بودم یهو فردا ظهرش زایمان کردم تو ۶ ساعت

منم تو ۴۰ هفته و ۳ روزم بودکه طبیعی زایمان کردم.‌درد زاییدن نداشتم. فقط ۲ سانت دهانه رحم باز شده بود. مشکلی هم نداشتم ولی دکتر دستور داده بود که زایمان انجام بشه. ماما هم با یه سری فعالیتها(ورزش با توپ_ تزریق امپول تقویتی) زایمانم انجام شده.‌از ساعت ۵ دردم شروع شد تا ۶و ۴۰ هم که نوزادم به دنیا اومد