۷ پاسخ

سلام عزیز احتمالش زیاده که باشید
این علایمی ک فرمودین جز علایم اولیه بارداری هست

بله به احتمال خیلی خیلی زیاد

سلام ب نظر من که هستی خودمم همین جوری بودم امروزازمایش دادم مثبت شد بازم چندتا تست بده اگ مثبت شد برو آزمایش بده

بله. به احتمال زیادبارداری. مبارک باشه.

صبر کن ۷ روز از پریودت بگذره بی بی چک بزن ... اگر مثبت بود برو آزمایش بده ...

عزیزم اگه پریودیت منظمه حتی اگه یروزم ازش بگذره بیبی چک مشخص میکنه

سلام عزیزم بله مبارکه چون سن بارداریت هنوز کمه کمرنگ افتاده بر منم دعا کن مامان شم😔