۶ پاسخ

پسر منم اینجوری بود دکتر گفت رفلاکس داره،حالا رفلاکسم‌باشه چیز خاصی نیست که،خوب میشه،اصلا نگران نباش.

ن پسرمنم اینجوریع موردی هم نداره چن بارم دکتر بردمش چیزی نگف ولی الان اینجا میان میگن بهت رفلاکس پنهان داره نگران نشو بیهوده نسخه میپیچن😂😂

رفلاکس نداره؟معمولا نشونه رفلاکس

بچه منم همینطوره دکتر گفت ریفلاکس پنهان داره حالا باید حتما نشسته به بچه شیر بدی و یه کم زیر سرش بالا باشه و بخوابه ..بعد از سه ماه هم خودش بهتر میشه البته حتما ببرش دکتر و نظر اونها رو هم بخواه

سلام شربت سیتریزین خوبه خیلی بده زود خوب میشه

پیگیر باش رفلاکس نباشه