۱۴ پاسخ

خیلی هم خوبه وزنش نگران نباش هیچ معیاری واسه وزن وجود نداره همه چیز به تغذیه بستگی داره و اندازه رحم ،من توی ۳۸هفته زایمان کردم وزن دختر ۲۹۷۵بود الان دوهفته اشه ۳۴۰۰شده

این جدولو ببین .....

من دیروز۳۴هفته و۲روزم بود،رفتم سونو۲۴۰۰بود دکتر گفت رشدش خوبه یه هفته ام جلوتره.پروتعین زیاد مصرف کن

منم 35 هفته رفتم 2700 بود دکتر گفت یه هفته بالاتر.نگران نباش وزنش طبیعیه

سلام من ۳۷ هفته بچه ام ۲۷۰۰ بود یک هفته تا زایمانم وقت داشتم چیزهایی که پروتئین داشت خوردم مثل:مغزها.تخم بلدرچین.ماست چکیده.گوشت قرمز.کره بادام زمینی و اینا
بچه ام ۳۸ هفته به دنیا اومد ۳۲۰۰ بود نگران نباش فقط سعی کن چیزایی که پروتئین داره بخوری وزن میگیره

عزیزم اصلا نگران نباش هنین حرفو دکتر منم امروز بهم گفت اما من زیاد نگران نشدم منم تو هفته سی و دوم رفته بودم ۱۷۴۹گرم بود بازم برام سونو نوشت خدا کریمه ان شاءالله که خوب میشه

گلم منم ۳۴ هفته سنو دادم وزن بچم۲۱۶۵ بود دکترم خوبه چرا گفته کمه

این بهتون کمک میکنه

اینو نگا کن عزیزم خوبه که چرا گفته کمه

كم نيست كه
اتفاقا نرماله ،تو نتم سرچ كني وزن نرمال همينه

اصلا ناراحت نباش و استرس نداشته باش الکی ،منم دکتر همین حرفو بهم زد دخترم با وزن ۲۴۵۰ به دنیا اومد ،مهم سالم بودنه، بچه وقتی بدنیا بیاد زود بزرگ میشه

عزیزم هفته ی ۳۴ ، ۲۱۵۰ تا ۲۳۰۰ کاملااااا طبیعیه

عزیزم نگران نباش وزن میگیره

وزنش خوبه.
شما هنوز ۴ هفته دیگه زمان دارید.
و نگران وزن بچه نباشید.
زیاد میشه.