۸ پاسخ

توکلت به خدا باشه حضرت فاطمه ناامیدت نکنه بچت صحیح و سالم باشه

ان شاءالله که خیره توکلت به خدا باشه والعصر بخون اروم میشی

انشاالله هیچی نیست گلم نگران نباش بسپر به سه ساله امام حسین نذر شش ماهه علی اصغر کن شش تا شیر به نیت شش ماهه امام حسین کن

عزیزم اصلانترس.مطمئن باش همه چی خوب ونرمال هست.

ایشالله که نی نی سالمه توکلت بخدا باشه.چرا امنیوسنتز نوشته ؟مشکلی داره خدایی نکرده؟

نگران نباش خیلی بی خطره ... فقط باید چند روز استراحت کنی ... سکس نکنی و مایعات زیاد بخوری. به محض خارج شدن سوزن غشا بسته میشه فقط کارسنگین نباید بکنی ! باید بیای خونه استراحت کنی ...

سلام عزیزم. منم‌یک‌ماه قبل انجام دادم مثل شما استرس داشتم‌ولی وقتی انجام دادم متوجه شدم واقعا استرسم بیخود بود الکی خودم اذیت کردم. نه هیچ دردی داشت نه هیچ ترسی .

سلام جانم
آزمایش غربالگری اولتون مشکل داشته مگه؟
ان شاءالله ک چیزی نیست توکل کن به خدا