۵ پاسخ

منم همینو دادم دکتر گفت ۳ هفته طول می کشه تا تاثیر بزاره واقعا هم خوب بود براش

امپرازول . رفلاکس درمان نداره فقط علایمش رو کم میکنه تا زمانش بگذره و بچه خوب بشه

سلام من یک ماه آمپرازول دادم ب پسرم بازم بردم دکتر گفت ک تا عید باید ادامه بدم بنظرم ک خیلی بهترشده خس خس سینه اش کلا رفع شده فقط شیر ک میخوره هنوز یه کوچولو برگشت داره

سلام عزیزم من پنتو دادم خب نشد امی پرازول دوازده تا گرانول صب وشب دادم یهتر شد الانم ک نکسیوم براش پیدا کردم دکتر گفت 1/3صب وشب.البته بهتر شده برطرف نشده چهارماهشه اللن

حدودا۳هفته بعد اثرمیزاره.البته برادخترمن اس امپرازول داده بود.رفلاکسش پنهان بود.