۱۲ پاسخ

سلام عزیزم نگران نباش،احیانا دست نمیزنه ب گوشش؟؟شاید گوشش درد میکنه،دختر منم گاهی اوقات جیغ میزد یهو تو خواب ولی دلیلی نداشت خودش خوب شد.

شاید از چیزی ترسیده بغلش کنی بوسش کنی بنظرم آرامش بگیره آروم بشه

سلام احتمالا از دندون باید صبوری کرد 😔

گاهی اوقاتم از ترسه،کنارش باش و بهش ارامش بده

ژل لیدوکایین بزن اگر خیلی اذیته
هویج بده بکشه به لثه هاش
با ی ذره اب لیموترش لثه اش رو ماساژ بده

خب یه مشکلی داره حتما.دل دردنداره؟پوشکش عوض کردین؟بدنشوماساژبدین باروغم بادوم پشت گوشاش وزیرچونش چرب کتیدشایددندونشه

داره دندون درمیاره

من دختر بزرگتر ۴ ماهگی دندون درآورد اینطور می کرد

شاید ترسیده باشه اگه تو خاب جیغ میزنه و بیدار میشه ترسیده برو واسش دعا بگیر

دلش ممکنه پیچ میره.یا دردمیکنه.قطره کولیک ایز یا دایمتیکون واسه دل درده

آستامینوفن بزن دستت بکش رو لثش ماساژ بده اون جوری یکم لثش و دردش و کم میکنه

آیت الکرسی بخون اسپند دود کن خوب میشه