۷ پاسخ

عزیزم حتما زیاد شیر میخوره اضافشو بالا میاره...شیر خوردنش بالای 10 دیقه نزار طول بکشه ببین بازم بالا میاره یان..آروغشو هم حتما حتما بگیر

سلام عزیزم،طبیعیه ،رفلاکس داره،سعی کن غذاهای ک نفخ دارن نخوری.بعد شیر دادن حتما آروغش بگیر

حتما زیاد شیر بخش میدی یا آروغ نمیزنه بعد شیر خوردن آروغ شو بگیر و زیر سرش بالشت بزار

شاید زیادی بهش شیر میدی و حجم شیری که میخوره زیاده.کمتر از هنیشه شیر بهش بده ببین باز بالا میاره

سلام عزیزم شاید رفلاکس داره و اینکه آروغش رو خوب بگیر

رفلاکس داره به احتمال زیاد

سلام احتمالا آروغشو خوب نمی زنه