۱۳ پاسخ

آب هویج نخوری ها. خوب نیس ویتامین آ زیادی داره اصلااا خوب نیس. من شربت لاکسی ژل میخورم هرشب بهترم. بازم از دکترت بپرس

عزیزم معمولا تا آخرچهارماهگی یبوست هست صبح ها ناشتا خاکشیر با آب جوش بخور خیلی خوبه

حتما کاهو بخور زیاد

واسه یبوست
کیوی
انجیر خیس شده ناشتا
زردالو حشکه خیس شده
عالیه

انجیر و کیوی عالیه

سلم برا یبوستت آب هویچ یا شیربرنج بخور خیلی ملینه

هر روز ظهر یه ظرف بزرگ سالاد که توش کاهو و کلم و هویج باشه بخورید.مقدارش باید زیاد باشه

سلام اره من مثل شما سرفه میکردم
تا ۱۳هفتگی خوب میشید. نخود بپز بخور .اب نخود هم بخور. برا یبوست هویچ بخور خوبه. شیر سرد بخور. یا تمر هندی یا لواشک با معده خالی

سبزی خوردن بخور با غذات هرروززززز

فقط کیوی بجز اون هیچی

ترشي زيتون مخصوصا پرورده

شب یک قاشق خاک شیر داخل یک لیوان آب گرم خیس بدین بعد بزارین یخچال. صبح ناشتا بخورین. انجیر هم خوب با آب گرم خیس بدین صبح ناشتا. بخورین. شب هم ی دونه کیوی بخورین. زردآلو.

عزیزم واقعا تو بارداری تنها چیزی که خیلی موثره برا یبوست اینه که ۲ ۳ ق.غ روغن زیتون رو بریزی تو آب ولرم و ناشتا یا حالت معمولی بخوری...بقیه موارد جواب میده ولی نه به اندازه این
برا سرفه هم سعی کن شبا چیزی نخوری که باعث تحریک گلو بشه و قبل خواب آب ولرم بخور