۱۱ پاسخ

منن؛بعضی وقتا مثل پیرزنا کمر خم دولا دولا راه میرم از بس درد میکنه

سلام من ۶ماه سزارین شدم بیهوشی کامل هنوز کمردرد دارم مخصوصا دخترمو بغل کنم وایسم یعنی دیگه حالم بد میشه

من تا ۳ ماه درد داشتم

سلام خیلی از خانم ها در زمان حامگی دارن کارهای سنگین انجام مده فقط بیاده روی کنید

کمر منم خیلی در می‌کنه اصلا نمیتونم بچمو بزارم بردارم خیلی درد دارم هنوز خوب نشده

من همچنان وقتی می‌نشینم بلند شدن برام سخته کمر سخت صاف میشه

منم سزارين شدم وتمام بيهوشي ، بعضي وقتا درد ميكيره بخصوص از وقتي بچه سه ماهش شد ، نكران نباش خوب ميشي ، چون بچه رو بغل ميكني واسه اونم هست

سلام عزیزم من سزارین بیحسی شدم ولی کمر درد فقط زیاد وایستم یا زیاد کار کنم زیاد راه برم درد میگیره همین

سلام لابد خوب نخوابیدی بعد زایمان کمر درد مونده روت دیگه
خواهر منم اینجوری شده

من تا۱ماه داشتم ولی الان خوب شدم

توروخدا عکس پروفایلتو برام بفرست شبیه پسرمه