۱۰ پاسخ

سلام همه بچه ها اینجوری هستن کم کم خوب میشن

شاید رفلاکس داره
پسر منم اینجور بود بردم دکتر بهش قطره کولیف داد روزی ۲بار بعد شیر بهش میدم عالیه
پسرمن انقدر زور میزد تا از دماغو دهن بالا میاورد

عزیزم‌ سلام ،ار زور میزنه و دستشویی نمیکنه به خاطر دفع ...
احتمالا اگر شیرخشک مصرف میکنید برای نی نی بهش نمیسازه و باعث یبوستش شده.

آره طبیعه عزیزم بچه من سه ماهشه هنوزکه هنوزه زور میزنه

آروغشو بگیر آروغ داره، یام باد شکم اذیتش میکنه

همه بچه ها اینجورین خوب میشه

کولیک داره

پاهاشو به صورت دوچرخه ورزش بده گاز معده داره

احتمالا یا اروغ داره یا پی پی اگ پی پی نکرده از اون وگرنه بلندش کن اروغشو بزنه خوب میشه

پسر من اینجوری بود ی روشه قدیمی هست ک وقتی پدر بچه اومد تو خونه فوری بپرس این (اسم بچه )زور داره باباش هرچی گفت حتی گفت ب من چه بزن دم کون(ببخشید)بچه ۳بار بگو به من چه کلا هرچی باباش اول گفت اونو انجام بده